balra
Slide1

WágnerKert aranyhaltól a zsályáig, minden ami kert!

Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
12345
Jobbra

Elérhetőség

Wágner Kert
Kertészeti Áruda
Dunaharaszti, Fő út 96.
Telefon: +36-30-658-9811

Nyári nyitvatartás:

H-P 9:00 - 17:00
Szo 9:00 - 13:00
Vas ZÁRVA


Wágner Kert

Egynyári és évelő virágok, díszfák, cserjék, sövények, sziklakerti és mediterrán növények, örökzöldek, gyümölcsfák, virágföldek, tápok, cserepek, kaspók, virágtartók. Szeretettel várjuk kertészetünkben!


Aranyhaltól a Zsályáig, minden ami KERT!

WÁGNER KERT Kertészeti Áruda

Újdonságok, akciók, hírek



Miért érdemes már most megvásárolni a földlabdás fenyőfát?


Már kapható földlabdás Karácsonyi fenyőfáink!

Miért érdemes már most megvenned földlabdás fenyőfád karácsonyra?

Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezz betartani:

1. Díszítésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vidd be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárold. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség.

2. A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb helyezd el.

3. Kevés vízzel öntözd, de a fa földjét tartsd nyirkosan, kerüld a túlöntözést, még ha a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának.

4.Vigyázz a fa épségére, ügyelj arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyd meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Ne fújj rá műhavat.

5. Az ünnepek utáni „lebontást” követően kiültetésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vidd ki.

6. A fagyok után ültesd ki a fát. Legalább 40 - 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használj jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takard, hogy a földje tovább nedves maradjon.


  |  2014-11-18