balra
Slide1

WágnerKert aranyhaltól a zsályáig, minden ami kert!

Slide2
Slide3
Slide4
Slide5
12345
Jobbra

Elérhetőség

Wágner Kert
Kertészeti Áruda
Dunaharaszti, Fő út 96.
Telefon: +36-30-658-9811

Nyári nyitvatartás:

H-P 9:00 - 17:00
Szo 9:00 - 13:00
Vas ZÁRVA


Wágner Kert

Egynyári és évelő virágok, díszfák, cserjék, sövények, sziklakerti és mediterrán növények, örökzöldek, gyümölcsfák, virágföldek, tápok, cserepek, kaspók, virágtartók. Szeretettel várjuk kertészetünkben!


Aranyhaltól a Zsályáig, minden ami KERT!

WÁGNER KERT Kertészeti Áruda

Újdonságok, akciók, hírek



TOVÁBBRA IS NYITVA VAGYUNK!

Nyitva tartunk!!

A Kormány 2020. március 28-tól hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint, annak 4/a és i pontja alapján a kertészeti árudák lakossági és viszonteladói vásárlás céljából látogathatók.

Járványügyi tájékoztató!!!!!!!

Kertészetünk számára kiemelten fontos vásárlóink és kollégáink egészségének megőrzése, ezért az alábbi intézkedések hatékony betartásának érdekében az alábbiakra kérjük vásárlóinkat.

Kedves Kertészkedők!

A Kormány 2020. március 28-tól hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint, annak 4/a és i pontja alapján a kertészeti árudák lakossági és viszonteladói vásárlás céljából látogathatók.
Kertészetünk továbbra is hétköznap nap 9-15 óráig, szombaton 9-13 nyitva tart.
Kertészetünk továbbra is várja a szabadidejükben és munkájuk kapcsán kertészkedőket.
Kertészetünk számára kiemelten fontos vásárlóink és kollégáink egészségének megőrzése, ezért az alábbi intézkedések hatékony betartására kérjük vásárlóinkat:
• Kérjük, hogy lehetőség szerint kertészetünkbe ne családdal társasággal érkezzenek, hogy sikerüljön elkerülni a tömeg, zsúfoltság kialakulását.
• Javasoljuk, hogy az idősebb korosztály, különösen a 65 év felettiek, lehetőség szerint ne személyesen vásároljanak, hanem kérjék a környezetük, a fiatalabb generáció segítségét.
• Kérjük továbbá, hogy jól átgondoltan, bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve a kertészetben eltöltendő időt.
• Kérjük azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorban állás, várakozás közben tartson mindenki 2 méteres távolságot más személyektől.
Nyitvatartási idők:

A járványhelyzet visszaszorítása érdekében hozott kormányrendelet értelmében kertészetünk hétköznap 9-15 óráig szombaton 9-13 óráig tart nyitva!
Higiéniai intézkedések:

Mindannyiunk biztonsága érdekében, a járványveszély megfékezése céljából arra kérjük Önöket, hogy
• Fizetésnél a kasszánál egyszerre csak 1 személy tartozkodjon bent!
• Ha betegnek érzik magukat, kérjük maradjanak otthon!
• Kertészetünkben történő vásárláskor, illetve sorban álláskor tartsanak legalább 2 méter távolságot egymás között!
• Kollégáinktól is igyekezzenek a 2 méteres távolságot megtartani!
• Kérjük csak olyan termékeket érintsenek meg, melyeket meg is terveznek vásárolni!
• Javasoljuk a készpénz nélküli, bankkártyás fizetéseket az üzletben, ami gyorsabb és kényelmesebb is!
• Vásárlás közben is fordítsanak figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is, amelyek szerint a kiskereskedelmi üzletekben tartózkodva a vásárló ne érintse meg az arcát, különösen az ajkakat, az orrát és a szemét kézzel!
• Kövessék a köhögés és a légzés higiéniai protokollját! Köhögés vagy tüsszentés esetén takarják el a szájukat és az orrukat egyik könyökhajlatukkal, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobják be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe! A kertészetben ne köhögjenek vagy tüsszentsenek az ott tartózkodókra, vagy a kihelyezett termékekre!
• A kisgyermekek érdekében azt javasoljuk, ha megoldható a felügyeletük otthon, ne vigyék őket magukkal vásárolni!
 
  |  2020-03-28